Kakel Gävle

Celtic Bygg & Kakel AB – kakel Gävle

Företaget grundades 1985, då vid namn Hemlingby Bygg & Smide. Efter årens gång har företaget utvecklats och heter nu Celtic Bygg & Kakel AB

Bakgrund

Celtic Bygg & Kakel AB är ett företag som finns till för alla i Gävle med omnejd som vill få hjälp med att lägga kakel, men vi kan även vara behjälpliga med mycket annat. Vi har osedvanligt bred kompetens. I dag är det mer vanligt bland unga hantverkare att de specialiserar sig, Men vi har satsat på att vara breda och kunniga inom det mesta. Vårt mål är att det ska vara enkelt för kunden att anlita oss, och våra kunder ska alltid bli nöjda med vårt jobb!

Med vår gedigna erfarenhet så är lite av tusenkonstnärer som alltid fixar alla problem, och vi är uppskattade av våra kunder. Vi brukar säga att bra jobb fordrar mycket tid, men ett dåligt dubbelt så mycket, eftersom det måste göras om! Kent som grundade företaget är i grunden smed, men som med tiden lärt sig det mesta inom bygg. ”Känn dig trygg med Celtic Bygg” är vårt motto. Här jobbar vi mest gentemot privatpersoner även om såklart andra kan få hjälp också!

Kakel Gävle

Kakel

Av oss kan du i Gävle med omnejd få hjälp med kakel, ett mycket bra material som både är snyggt, praktiskt och mycket lätt att hålla rent. Du kanske vill skaffa kakel till  badrummet eller till köket? Det finns många olika slags kakel att välja på och om du känner dig osäker ger vi dig gärna tips och råd. Våra hantverkare har omfattande erfarenhet när det kommer till kakelläggning och arbetar utifrån branschens krav.  Kontakta oss om du vill veta mer eller för att få en offert!

Kakel Gävle

Kontakt

Celtic Bygg och Kakel AB

Södra Kungsvägen 48
802 57 GÄVLE

070-525 09 72
kent@celticbygg.se