Renovering Gävle

Celtic Bygg & Kakel AB – renovering Gävle

Företaget grundades 1985, då vid namn Hemlingby Bygg & Smide. Efter årens gång har företaget utvecklats och heter nu Celtic Bygg & Kakel AB

Bakgrund

Celtic Bygg & Kakel AB är ett företag som tillhandahåller allt inom renovering och vi erbjuder bland annat våra tjänster i Gävle med omnejd. Vi har osedvanligt bred kompetens. I dag är det mer vanligt bland unga hantverkare att de specialiserar sig, Men vi har satsat på att vara breda och kunniga inom det mesta. Vårt mål är att det ska vara enkelt för kunden att anlita oss, och våra kunder ska alltid bli nöjda med vårt jobb!

Med vår gedigna erfarenhet så är lite av tusenkonstnärer som alltid fixar alla problem, och vi är uppskattade av våra kunder. Vi brukar säga att bra jobb fordrar mycket tid, men ett dåligt dubbelt så mycket, eftersom det måste göras om! Kent som grundade företaget är i grunden smed, men som med tiden lärt sig det mesta inom bygg. ”Känn dig trygg med Celtic Bygg” är vårt motto. Här jobbar vi mest gentemot privatpersoner även om såklart andra kan få hjälp också!

Renovering Gävle
Renovering Gävle

Allt inom renovering

Av oss kan du i Gävle med omnejd få hjälp med i princip allt som rör renovering. Oavsett om du ska renovera köket eller badrummet, eller om du vill att vi hjälper dig med en totalrenovering så är vi det perfekta valet av företag att vända sig till! Vi erbjuder byggservice, till exempel totalentreprenad, vilket innebär att vi tar ett samlat grepp om ditt bygge. Du behöver endast vända dig till oss, så tar vi hand om allt. Om detta låter intressant ser vi fram emot att du hör av dig till oss så snart som möjligt!

Renovering Gävle

Kontakt

Celtic Bygg och Kakel AB

Södra Kungsvägen 48
802 57 GÄVLE

070-525 09 72
kent@celticbygg.se